Despre noi

Caramida pentru casa ta!

Punem caramida cu caramida, pana la un rezultat sigur si durabil. Nu oferim materia prima pentru case din paie sau din lemn. Noi ajutam la construirea de camine, prin fabricarea si comercializarea de caramizi.

Sa facem cunostinta!
Ne caracterizeaza seriozitatea si profesionalismul. Dar despre punctele noastre puternice vom vorbi cu alta ocazie. Pentru ca preferam, inainte de toate, sa va demonstram ca puteti avea incredere in produsele noastre.

Povestea produselor noastre
Folosim argila ca materie prima. Mai precis, argila extrasa din zacamantul Grui. Drumul pana la fabrica se face in scurt timp, cariera fiind in imediata noastra vecinatate. Iar la noi incepe procesul de productie propriu-zis, printr-o linie tehnologica performanta si specializata potrivit celor mai pretentioase standarde. In final, produsele noastre ajung sa sustina sute de constructii din tara.

Carte de vizita
Ne gasiti in apropierea drumului judetean Campulung-Bughea de Sus, in apropierea zacamantului de argila Grui. De asemenea, ne gasiti in topul celor mai performanti producatori de caramizi din tara.

Valorile CERAMUS SA
Credem in constructii durabile, capabile sa ofere siguranta timp de sute de ani. Avem incredere in munca si in profesionalism pentru ca le vedem zilnic in fabrica noastra. Suntem adepti ai protejarii mediului inconjurator, de aceea va oferim produse naturale si durabile. Nu suntem rigizi precum caramida, de aceea ne adaptam cerintelor fiecarui client. Pentru ca obiectivul nostru este calitatea constructiei dumneavoastra.